Muş'ta Kaçak Avcılar: 3 Kişiye 39.500 TL Ceza!

Muş’ta ses cihazları ve farlar kullanarak avlanan 3 kişi, yapılan denetimlerde yakalandı. Toplam 39.500 TL para cezası kesildi.

Muş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ile jandarma ekipleri, Sungu genel avlağında gerçekleştirdikleri denetimlerde ses cihazları ve farlar kullanarak avcılık yapan 3 kişiyi yakaladı. Yapılan açıklamada, bu kişilere toplamda 7.500 TL tazminat cezası ve 32.067 TL idari para cezası uygulanmak üzere av kabahat tutanağı düzenlendi. Ayrıca, yakalanan av malzemeleri arasında 3 adet akü, 3 adet ses cihazı, 1 adet el feneri, 1 adet bıçak ve 3 tane bıldırcın bulundu. Av koruma ve denetimlerinin aralıksız sürdüğü vurgulandı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!