Muslera: "Hatalardan Ders Çıkartacağız"

Galatasaray kaptanı Fernando Muslera, Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldıkları maç sonrası yaptığı açıklamada, kendilerini eleştireceklerini ve hatalardan ders çıkaracaklarını belirtti.

Galatasaray, Süper Lig'in 7. haftasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kalarak beklenmedik bir sonuç aldı. Maç sonrası açıklamalarda bulunan kaptan Fernando Muslera, karşılaşmanın ilk yarısı ile ikinci yarısı arasında büyük bir fark olduğunu vurguladı.

Muslera, "İlk 45 dakika ile ikinci 45 dakika farklı maçlar gibiydi. Normalde biz farklı oynuyoruz, ikinci yarıda oyunumuzu oynayamadık. Kasımpaşa iyi bir takım, onlara da saygı göstermek lazım. Geçen sene bu zamanlar da Hatayspor'a yenildik. Kendimizi eleştireceğiz ve hatalardan ders alacağız. Çok uzun bir yolumuz var." ifadelerini kullandı.

Kendileri için her zaman kazanma hedefinin ön planda olduğunu dile getiren Muslera, "Biz her zaman kazanmak için oynuyoruz. İlk yarı iyiydik, berabere kaldığımız için üzüldük. Soyunma odasında maç maç devam etmemiz gerektiğini, önümüze bakmamız gerektiğini konuştuk. Bir sonraki maçtan itibaren yine kazanarak devam edeceğiz." dedi.

Resident Evil Oyunları Kolaydan Zora Doğru Sıralandı Harry Potter Evrenindeki En Güçlü 30 Büyü Game of Thrones’daki Tüm Haneler Sıralandı Aslında Önemli Olmayan 10 Harry Potter Kurgu Boşluğu The Sims Serisinin Tüm Oyunları Sıralandı: Hangi Oyun En İyisi? Steam’e Göre En Rahatlatıcı 10 Oyun