MSB: Irak’ın Kuzeyine Düzenlenen Operasyonda 17 Terörist Etkisiz Hale Getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekâtlarında toplam 17 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Operasyonlar, terörün kaynağında yok edilmesi amacıyla hız kesmeden devam ediyor.

Irak’ın Kuzeyine Hava Harekâtı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak’ın kuzeyinde terör örgütü PKK’ya yönelik gerçekleştirilen hava operasyonlarında 17 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. 17 ve 18 Eylül tarihlerinde düzenlenen operasyonlarda, Gara, Hakurk ve Kandil bölgelerinde yoğunlaşan terörist hedefler vuruldu.

Operasyonun Ayrıntıları

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, operasyonda Gara bölgesinde 8, Hakurk’ta 4 ve Kandil’de 5 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Bu operasyonlar, terör örgütüne ağır bir darbe daha indirirken, Türkiye’nin sınır ötesi harekâtlarının terörü kaynağında yok etme stratejisi çerçevesinde hızla devam ettiği vurgulandı.

Sürekli ve Süratli Operasyonlar

Milli Savunma Bakanlığı, operasyonların süratli ve öngörülemez bir şekilde devam edeceğini belirterek, terör yuvalarına karşı Mehmetçik’in pençesinin her an vurulabileceğinin altını çizdi. Açıklamada, "Terörü kaynağında yok etmek için öngörülemez, alışılmadık, süratli ve sürekli operasyonlara devam edeceğiz," ifadelerine yer verildi.

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek 10 Terk Edilmiş Devasa Yapı