Motorinde litre fiyatında indirim

Ham petrol fiyatlarındaki dalgalanma devam ederken, benzin ve motorin fiyatlarındaki hareketlilikte durmuyor. Dün gece itibari ile pompalara yansıyan motorinin litre fiyatındaki 1 lira 47 kuruşluk indirim sürücüleri mutlu etti.

Piyasada rekabet var

Akaryakıt fiyatları, Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürünlerin dolar kurundaki değişikleri baz alınarak hesaplanıyor. Bu bilgiler ışığında ilçeler ve firmalar arasında farklılıklara neden oluyor. Uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbestliği dolayısıyla vatandaşlara seçim konusunda açık görüş olanağı sağlıyor.

EPGİS fiyatları açıklamayacak

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Sakarya’da motorin 45.55

Akaryakıta yapılan büyük indirim sonrası İstanbul’da motorin litre fiyatı 43.54 liradan satılırken benzinin litresi ise ortalama 45 liradan satılıyor. Sakarya da Motorin 45.55’ten satılırken Benzinin litresi ise 45.67 olarak pompalara yansıdı.

Eski One Direction Üyesi Liam Payne Hayatını Kaybetti Stranger Things, Vecna'nın Güçleri Hakkındaki Büyük Sırrı Açıklamalı Semih Çelik Katliam Öncesi Bunu Yapmış... Semih Çelik’in Bilgisayarından Şok Edici Kayıtlar Çıktı Rojin Kabaiş'in Ölümündeki İlk Bulgular Açıklandı: Cesedi Uzun Süre... Game of Thrones Dünyasının En Unutulmaz Karakterleri ve Hikayeleri