Montella'dan İzlanda Maçı Öncesi Zemin Açıklaması: "Buzlanma Var!"

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İzlanda maçı öncesi zeminle ilgili endişelerini dile getirdi.

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, İzlanda maçı öncesinde yaptığı açıklamada, kadro seçiminden zemin koşullarına kadar önemli detaylara değindi. Montella, "Dürüst olmak gerekirse, 11'de herkes oynayabilir ama 11 kişiden fazla oynatamıyoruz. Herkes hak ediyor oynamayı, fakat rakibimizin fiziksel gücü biraz daha fazla olduğu için en yüksek teknik kapasitesi olduğunu düşündüğüm futbolcuları tercih ettim," şeklinde konuştu.

Zeminle ilgili düşüncelerini de paylaşan Montella, "Herhangi bir şekilde bahaneye gerek yok. Saha zemininin umarım oynanabilecek kapasitede olduğunu düşünüyorum. Bu seviyede ısıtmanın olmaması bana enteresan geliyor. Bazı noktalarda buzlanmalar var. Umarım futbolumuzu gönül rahatlığıyla yansıtabiliriz," ifadelerini kullandı.

Son olarak, Montella, "Gönül isterdi ki zemine daha önceden müdahale edilsin. Ancak bu artık bizim için sorun teşkil etmiyor. Sahaya çıkacağız ve istediğimiz futbolu yansıtmaya çalışacağız. İstediğimiz sonucu almak için elimizden geleni yapacağız," diyerek sözlerini tamamladı.

Eski One Direction Üyesi Liam Payne Hayatını Kaybetti Stranger Things, Vecna'nın Güçleri Hakkındaki Büyük Sırrı Açıklamalı Semih Çelik Katliam Öncesi Bunu Yapmış... Semih Çelik’in Bilgisayarından Şok Edici Kayıtlar Çıktı Rojin Kabaiş'in Ölümündeki İlk Bulgular Açıklandı: Cesedi Uzun Süre... Game of Thrones Dünyasının En Unutulmaz Karakterleri ve Hikayeleri