Mir Kalesi'nde Mahsur Kalan Keçi, İtfaiye Ekipleri Tarafından Kurtarıldı!

Hakkari'nin tarihi Mir Kalesi'nde kayalıklarda mahsur kalan bir keçi, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda kurtarıldı.

Dağgöl Mahallesi'nde yaşayan Gazi Işık'a ait olan keçi, Mir Kalesi'ndeki kayalıklara tırmandıktan sonra çıkmakta zorlandı. Keçinin mahsur kaldığını fark eden Işık, durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi. Hızla olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, 100 metre yüksekliğindeki kayalıklara çıkarak keçiyi ikinci kademeye indirmeyi başardı. İtfaiye merdiveniyle başarılı bir şekilde kurtarılan keçi, sahibi Gazi Işık tarafından yara almadan kurtarıldığı için minnetle karşılandı. Işık, keçisini kurtaran belediye ekibine teşekkür etti.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!