Mert Günok: "En Büyük Hedefimiz Dünya Kupası’na Katılmak"

Milli kaleci Mert Günok, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi'nde grubu birinci sırada tamamlamayı hedeflediklerini belirterek, en büyük amaçlarının Dünya Kupası'na katılmak olduğunu söyledi. A Milli Futbol Takımı, Galler ile oynayacakları ilk maç öncesi hazırlıklarına devam ediyor.

This browser does not support the video element.

A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 6 Eylül Cuma günü TSİ 21.45’te Cardiff’te Galler ile karşı karşıya gelecek. Milliler, bu önemli mücadele öncesi Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp Merkezi’nde hazırlıklarına başladı. Milli kaleci Mert Günok, kamp sürecine ve hedeflere dair basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Mert Günok, "Uluslar Ligi'nde Grupta İlk Sırayı Hedefliyoruz" diyerek, hedeflerinin Uluslar Ligi’nde başarılı olup grubu birinci sırada bitirmek olduğunu ifade etti. Turnuvada başarılı bir performans sergileyerek yarı finale kalmanın eşiğinden döndüklerini belirten Günok, “Genç bir takımla çeyrek finale ulaşmak büyük bir başarıydı. Uluslar Ligi’nde grubumuzu ilk sırada bitirmek istiyoruz. İlk maçımızı kazanarak bu yolda emin adımlarla ilerlemeyi planlıyoruz” dedi.

"Yeni Katılan Oyuncular, Hak Ettikleri İçin Buradalar"

Milli takıma ilk kez çağrılan genç oyuncularla ilgili de konuşan Günok, Beşiktaş’tan Emirhan ve Mustafa’nın takıma katıldığını, bu oyuncuların buraya hak ederek geldiklerini söyledi. Günok, genç yeteneklerin takım içinde önemli bir rol oynayacağını ve milli takımın geleceği için umut vadettiklerini belirtti.

"En Büyük Hedefimiz Dünya Kupası'na Katılmak"

Uzun süredir Dünya Kupası’na katılamadıklarını hatırlatan Mert Günok, bu durumu değiştirmek istediklerini ve en büyük hedeflerinin Dünya Kupası'na katılmak olduğunu vurguladı. Günok, "Uluslar Ligi’nde grubu birinci bitirmek ve Dünya Kupası’na gitmek en büyük amacımız. Öncelikle maç maç düşünerek ilerleyeceğiz" dedi.

Mert Günok, takım olarak iyi bir atmosfer yakaladıklarını ve bu birlikteliği sürdürerek başarılı olacaklarına inandığını belirterek, ilk maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. Milliler, Galler maçı ile Uluslar Ligi’ne iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Sakaryaspor Haftanın İlk Antrenmanına Çıktı Sakaryaspor Maç Öncesi Isınmak için Sahada Sakaryaspor'da Hazırlıklar Hız Kesmeden Devam Ediyor Sakaryaspor, Şanlıurfa Maçı Hazırlıklarına Devam Ediyor Sakaryaspor, Şanlıurfaspor Maçı İçin Hazırlıklarını Sürdürüyor Toprak Razgatlıoğlu Fransa'da Kaza Yaptı! Hastaneye Kaldırıldı