Mersin’de Hollandalı Gelinle Düğün Coşkusu: Alper ve Corianda Evlendi

Alper Uçar ve Hollandalı Corianda Buteijn, Polonya’da tanışarak Kızkalesi’nde mutlu bir şekilde dünyaevine girdi.

Mersinli Alper Uçar, Polonya’da tanıştığı Hollanda vatandaşı Corianda Buteijn ile Kızkalesi’nde düzenlenen bir törenle evlendi. Çift, Erasmus programı çerçevesinde gittiği Polonya’da tanıştıktan sonra bir süre arkadaşlıklarını sürdürdü ve evlilik kararı aldı.

Hollandalı gelin, düğün yeri olarak Mersin’in Erdemli ilçesinin turizm merkezi olan Kızkalesi’ni tercih etti. Gelinin Hollanda'dan gelen akraba ve arkadaşları, Kızkalesi plajında gerçekleştirilen nikah törenine katıldı.

Nikahın ardından yapılan düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar coşku içinde devam etti. Mutluluğunu dile getiren endüstri mühendisi Alper Uçar, "Erasmus programı ile tanıştık. İlişkimiz devam etti. Okulumuz bitince ben Hollanda'ya taşındım. Bugün ise evleniyoruz. Çok mutluyum," şeklinde konuştu.

Pazarlama sorumlu olarak çalışan gelin Corianda Buteijn, Türkiye’yi çok sevdiğini ifade ederken, şimdilik işleri gereği Hollanda'da yaşamaya devam edeceklerini belirtti.

Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı 2000'lerin En İkonik 10 Film Kötüsü Cani Semih Çelik Cinayet Gününde Fırına Uğrayıp Bu Soruyu Sormuş!