MasterChef Eleme Adaylarının Son Durumları! Dokunulmazlığı Kim Aldı?

MasterChef Türkiye 2024'te dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir mücadele gerçekleşti. 15 Ağustos Perşembe günü ekranlara gelen bölümde yarışmacılar takımları adına ellerinden geleni yaptılar. Peki, MasterChef eleme adayı kimler oldu? MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Masterchef'te heyecan dolu dakikalar yaşandı. Dokunulmazlığı alan isim ile 5. ve 6. eleme adayı belli oldu. Gecenin sonunda bir kişi dokunulmazlığı aldı ve iki isim de eleme adayı olarak belirlendi. Peki, MasterChef eleme adayı kimler oldu? MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Mavi Takım'dan ve Kırmızı Takım'dan ada yemekleri yapmaları istendi. Kazanan takım kendilerini garantiye alırken kaybeden takım bireysel dokunulmazlık için yeniden yarıştı.

Somer Şef "Açık söylemek gerekirse bugün iki konuda zorlandık ama asıl zorlandığımız şey gecenin yemeği oldu. 4 tane gecenin yemeğinin adayı var. 4 yemeğin 4'ü de gecenin yemeği olabilecek performansta. Onur ve Mavi Takım sizi bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?
Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun kazananı Mavi Takım oldu. Yarışmacıların kıyasıya mücadelesinde 7 çeşit ada yemekleri şeflerin beğenisine sunuldu ve en beğenilen tabaklar Mavi Takım'da olduğu için Mavi Takım dokunulmazlığı kazandı. Kırmızı Takım ise bireysel dokunulmazlık için mücadele etti.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?Haftanın son bireysel dokunulmazlık yarışını Semih kazandı. Semih bir de eleme adayı belirledi.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek 10 Terk Edilmiş Devasa Yapı