MasterChef 3 Ekim'de dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

MasterChef'te haftanın üçüncü takım yarışmasında dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar tezgah başında kıyasıya bir mücadele içine girdiler. Dokunulmazlık oyununu kazanarak takımını garantilemeyi arzulayan yarışmacılar ellerinden geleni yaptılar. Günün yemeği ise döner çeşitleri oldu.

Haftanın son takım oyunu dokunulmazlık için gerçekleşti. Dokunulmazlık oyunu için yarışmacılardan istenen döner çeşitleri oldu. En çok başarılı tabağı çıkaran Mavi takım dokunulmazlığın sahibi oldu. Bu hafta üç oyunun üçünü de kaybeden Kırmızı takım ise ikinci etapta kendi aralarında bireysel dokunulmazlığı almak için yarıştı.

3'erli gruplar halinde ayrılan yarışmacılardan istenen döner çeşitleri şöyleydi;

1- YAPRAK DÖNER

Pilav üstü

Tombik döner

İskender

2- KIYMA DÖNER

Pilav üstü

Tombik döner

İskender

3- TAVUK DÖNER

Hatay usulü

Pilav üstü

Yarım ekmek

MASTERCHEF'TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Bireysel dokunulmazlık yarışında şefler yarışmacılardan sıfır atık konseptinde tabaklar çıkartmalarını istedi. En iyi tabağı çıkararak bireysel dokunulmazlığı alan Kaan oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN 5. ELEME ADAYI KİM OLDU?
Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Kaan eleme potasına direkt olarak Şirin'i yolladı. Böylelikle Şirin haftanın 5. eleme adayı oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN 6. ELEME ADAYI KİM OLDU?
Oylama sonucu haftanın 6. eleme adayı Alper oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?
1 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümde günün dokunulmazlığını alan Beyza eleme potasına direkt olarak Muratcan'ı gönderdi. Muratcan, haftanın ilk eleme adayı oldu.

MASTERCHEF'TE 2. ELEME ADAYI KİM OLDU?
1 Ekim Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümde haftanın ikinci eleme adayını belirlemek için Mavi Takım kendi arasında oylama yaptı. En çok oyu alarak potaya giren yarışmacı Nevzat oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?
2 Ekim Salı akşamı ekrana gelen bölümde dokunulmazlığın sahibi olan Kaan eleme potasına direkt olarak Semih'i yolladı. Böylelikle Semih haftanın 3. eleme adayı oldu.

MASTERCHEF'TE HAFTANIN 4. ELEME ADAYI KİM OLDU?
2 Ekim Salı akşamı ekrana gelen bölümde oylama sonucu haftanın 4. eleme adayı Eda oldu.

Mavi Takım

Zübeyde (Kaptan)

Emre

Onur

Kerem

Nigar

Ezgi

Hakan

Akın

Erim

Kırmızı Takım

Semih (Kaptan)

Eda

Şirin

Beyza

Kaan

Muratcan

Nevzat

Ayşe

MASTERCHEF'TE EN SON KİM ELENDİ?

İkinci etapta şef tabağını en az başarılı yaparak MasterChef'e veda eden yarışmacı Bera oldu.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!