MasterChef 29 Ağustos'ta dün akşam kim kazandı?

Dün akşam MasterChef ana kadroya kim girdi? sorusu 29 Ağustos 2024 akşamı kıran kırana mücadele sonrası yanıt buldu. Dokunulmazlık oyunları sonrası yedeklerden ana kadro seçimlerine devam eden MasterChef Türkiye'nin dün geceki son bölümünde, 11 yarışmacı ana kadroya seçilebilmek için iki aşamalı etapta karşı karşıya geldi.

MASTERCHEF İLK TURDA KİMLER GEÇTİ?
Heyecanına hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye'de, yedeklerde yer alan yarışmacılar ana kadro için dün gece tezgah başına geçti. Bu zorlu gecede şefler yarışmacılardan ilk etapta şeftali ile yaratıcı tabak hazırlamalarını istedi. Şefler bu etapta tam 45 dakika süre verdi.

2 YARIŞMACI KURAL İHTALİ YAPTI!
Sürenin sonunda Danilo, Somer ve Mehmet Şef yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı. Öte yandan Somer Şef iki yarışmacının kural ihlali yaptığını ve değerlendirmelerin gerçekleşmeyeceğini söyledi. Enes yemeğinden taşan kremayı parmağıyla ağzına götürdüğü için Erim ise süre bitmesine rağmen tabağını servise yetiştiremediği için değerlendirmeye alınmadı. Şeflerin oy birliği ile ikinci tura yükselen yarışmacılar ise Yudum, Bera, Sercan ve Bartu oldu.

MASTERCHEF ANA KADROYA KİM GİRDİ?
Gecenin ikinci ve son turunda ise şefler bu kez yarışmacılardan 'yuvalama' yemeği hazırlamalarını istedi. Bu etapta şefler verdikleri süreyi duyurdu.

Bu turun sonunda da şefler yemeklerin tadına bakarak elenen ve yedek kadroya geçen isimleri duyurdu. Finalde ise ana kadroya giren isim Yudum olarak belirlendi.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey 10 Terk Edilmiş Devasa Yapı Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek