MasterChef 22 Ağustos'ta dokunulmazlığı kim aldı? Kimler eleme adayı?

MasterChef eleme adayları açıklandı. MasterChef Türkiye 22 Ağustos Perşembe akşamı ekrana gelen son bölümde haftanın 5. ve 6. eleme adayları belli oldu. Bununla birlikte son bölümü kaçıran MasterChef izleyicileri ise geçtiğimiz akşam hangi takımın dokunulmazlığı kazandığını merak ediyor.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Geçtiğimiz akşam ekrana gelen son bölümde yarışmacılardan Akdeniz ülkelerinin yemeklerini yapmaları istendi. Yemekler sonrası şeflerin kararıyla Mavi Takım dokunulmazlığı kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Kırmızı takım yarışmacıları eleme potasına girmemek için birbirileriyle bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Şeflerin kararıyla Zeynep dün akşamki bölümde bireysel dokunulmazlığın sahibi oldu.

5. VE 6. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kazanan Zeynep'in kararıyla Kırmızı Takım'dan Ayşe haftanın 5. eleme adayı olurken yapılan oylama sonucunda Alper ise 6. eleme adayı oldu.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek 10 Terk Edilmiş Devasa Yapı