Marmaris'te Palalı Kavga: Şüpheliler Tutuklandı!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, sokak ortasında meydana gelen palalı kavgaya karışan iki kişi, polis tarafından yakalanarak tutuklandı. Olay anı, vatandaşların cep telefonlarına yansıdı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde Tepe Mahallesi 36. Sokak'ta, saat 17.00 sularında meydana gelen palalı kavga, büyük paniğe yol açtı. Bilinmeyen bir nedenden ötürü trafikte çıkan kavgada, bir kişi elinde kılıca benzeyen bir pala ile tartıştığı şahsa saldırdı. O anlar, çevredeki vatandaşların cep telefonlarıyla kaydedildi. Görüntülerde, tartışmanın büyümesiyle birlikte kılıcı sallayan kişinin tanıdıkları tarafından sakinleştirildiği ve aracının bagajındaki eşyaları yeniden yükledikten sonra olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Olayın ardından çevredeki kişilerin durumu polise bildirmediği öğrenildi. Ancak sosyal medyada yayımlanan görüntülerin ardından Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla polis ekipleri harekete geçti. Olayın şüphelileri V.A. ve D.T., kısa sürede yakalanarak emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Mahkeme, her iki şüphelinin tutuklanmasına karar vererek cezaevine gönderdi.

Beetlejuice 2 Gişede Büyük Başarı Elde Etti Joker 2 Bekleneni Veremedi, İlk Filmi Sevenler İçin Alternatifler Stranger Things, Vecna'nın Güçleri Hakkındaki Büyük Sırrı Açıklamalı House of the Dragon'un Aegon'u Başka Bir Joffrey Değil - Daha Kötü Toy Story 5, Lightyear’ın Yarattığı Hayal Kırıklığını Onarıyor Yeni Harry Potter Dizisi, Hermione'nin Derinliklerine İnebilir