Mario Balotelli, İtalya Sevdasıyla Transfer Tekliflerini Reddetti!

Mario Balotelli, yurtdışından aldığı teklifler olmasına rağmen İtalya'da oynamak istediği için bu teklifleri geri çevirdi. Yıldız futbolcu, kariyeri boyunca yaşadığı önyargılara da dikkat çekti.

34 yaşındaki Mario Balotelli, İtalya'da oynamak istemesinin kendisine iletilen yurtdışı teklifler üzerinde büyük bir etkisi olduğunu açıkladı. Adana Demirspor'dan ayrılan yıldız futbolcu, "Serie A'ya dönme umudum olduğu için kabul etmedim," ifadelerini kullandı.

Balotelli, kariyeri boyunca karşılaştığı önyargıları anlamakta zorluk çektiğini belirtti. "İnsanların Balotelli'ye karşı nasıl bir önyargıya sahip olduklarını anlamıyorum," diyerek, yaşadığı tartışmalara dikkat çekti. Kendisi için verilen sert yargılara karşı "Ben bu kadar ciddi ne yaptım?" sorusunu gündeme getirdi.

Marsilya, Inter, Liverpool, Milan ve Manchester City gibi kulüplerde forma giyen Balotelli, 495 maçta 210 gol atıp 43 asist yaptı.

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey En İyi Karakterlerini Öldüren 10 Film Serisi Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek