Manisa'da Uyuşturucu Operasyonu: 27 Gözaltı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, il merkezi ve 5 ilçede gerçekleştirdiği uyuşturucu operasyonunda 27 şüpheliyi gözaltına aldı ve büyük miktarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti” yapan şahısları hedef alan geniş çaplı bir operasyon düzenledi. 20-21 Eylül tarihlerinde yapılan eş zamanlı baskınlarda Akhisar, Turgutlu, Salihli, Soma ve Saruhanlı ilçelerinde belirlenen adreslere operasyon gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda 8,417 adet sentetik ecza hap, 24.36 gram metamfetamin, 592 içimlik bonzai, 1 adet hassas terazi, 36.7 gram esrar, 5.22 gram reçineli esrar, 4 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 36 adet fişek ve 1 adet uyuşturucu içme aparatı ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında adli işlemler devam ediyor.

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! En İyi Karakterlerini Öldüren 10 Film Serisi 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek