Manisa’da Çiftçi Cinayeti: 2 Şüpheli Tutuklandı

Manisa'nın Salihli ilçesinde üzüm bağında silahla vurularak öldürülen çiftçinin cinayetinde, gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı.

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Yeşilova Mahallesi'nde, çiftçilik yapan İzzet Doğan (61) üzüm bağında kimliği belirsiz kişiler tarafından silahla vurularak öldürüldü. Olayın ardından Manisa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Doğan’ın husumetli olduğu akrabalarını tespit ederek operasyon başlattı. Yapılan aramalarda, ruhsatsız silahlar ve mermiler ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerden İ.E. (50) adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer iki şüpheli S.G. (63) ve E.G. (33) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. S.G., İzmir’in Seferihisar ilçesinde yakalanırken, E.G. ise Bakü'ye gitmek üzereyken Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yakalandı. Şüphelilerin kullandığı araç ise detaylı inceleme için jandarma ekipleri tarafından incelendi.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek 10 Terk Edilmiş Devasa Yapı