Liverpool, Crystal Palace'ı Tek Golle Geçerek Liderliği Garantiledi

Premier Lig'in 7. haftasında Liverpool, Crystal Palace'ı 1-0 mağlup ederek liderliği garantiledi. Diogo Jota'nın 9. dakikada attığı golle gelen galibiyet, Kırmızılar'ın ligdeki 7. maçında 6. zaferi oldu.

Liverpool, Premier Lig'in 7. haftasında Crystal Palace'a konuk oldu. Selhurst Park'ta gerçekleşen mücadelede Kırmızılar, karşılaşmayı 1-0'lık skorla kazandı. Liverpool'a galibiyeti getiren tek gol, 9. dakikada Diogo Jota'dan geldi. Maçın ilerleyen dakikalarında Liverpool'un kalecisi Alisson Becker, 79. dakikada sakatlandı ve yerini Vitezslav Jaros'a bıraktı.

Bu sonuçla birlikte Liverpool, bu sezonki 7. maçında 6. galibiyetini elde ederek Premier Lig'de milli araya lider girmeyi garantiledi. Kırmızılar, bir sonraki hafta evinde Chelsea'yi ağırlarken, Crystal Palace ise Nottingham Forest deplasmanında mücadele edecek.

Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Sakarya'dan örnek ''can dostu'' buluşması: Game of Thrones: Bilinen Her Valyria Kılıcı, Sıralandı SOLOTÜRK ve Akıncı'dan nefes kesen gösteri