Lionel Messi'nin Maçı Kendi Kamerasından Yayınlanacak: Futbolda Bir İlk

Futbolun efsane ismi Lionel Messi, Inter Miami'nin maçında bir kamera taşıyacak ve maç anbean Messi'nin gözünden canlı yayınlanacak.

Dünya futbolunun efsane oyuncusu Lionel Messi, bir ilke daha imza atarak futbolseverlere unutulmaz bir deneyim sunacak. Inter Miami'nin cuma gecesi oynayacağı maçta Messi, göğsüne takılacak özel bir kamera ile sahada olacak ve maç, "Player Spotlight" adı verilen bu kamera üzerinden Tiktok'ta canlı yayınlanacak. MLS'in duyurduğu bu yeni uygulama ile taraftarlar, Arjantinli yıldızın gözünden sahadaki tüm hareketleri anbean izleyebilecek ve sanki Messi ile birlikte sahadaymış gibi bir deneyim yaşayacaklar.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!