KYK Kız Yurdu İddiaları: 1 Tutuklama, 4 Kişi İçin Yakalama Kararı

Mersin'de sosyal medyada KYK Kız Yurdu'nda cinsel saldırı iddiasıyla asılsız haber yayıldığı gerekçesiyle gözaltına alınan iki şüpheliden biri tutuklandı, dört kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Mersin'de, sosyal medya hesapları üzerinden 'Mersin KYK Kız Yurdu'nda bir kız öğrencinin zorla araca bindirilip cinsel saldırıya uğradığı' iddialarını yayımlayan iki kişi gözaltına alındı. Olay, merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi'ndeki KYK Kız Yurdu çevresinde, bu iddiaların ardından toplanan kız öğrencilerin protesto gösterisi düzenlemesiyle gündeme geldi.

Yapılan sosyal medya paylaşımlarının ardından Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı inceleme başlattı. Polis ekipleri, sosyal medya üzerinden yayımlanan iddiaların asılsız olduğunu, olayın gerçekte yaşanmadığını ve herhangi bir mağduriyetin söz konusu olmadığını belirledi.

Gözaltına alınan şüphelilerden Y.A., emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanırken, diğer şüpheli 'adli kontrol şartı' ile serbest bırakıldı. Ayrıca, olayla ilgili dört kişi için yakalama kararı çıkarıldığı bildirildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!