Kuşadası'nda 59 Kaçak Göçmen Yakalandı, İki Organizator Tutuklandı

Kuşadası'nda düzenlenen operasyonda, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 59 kaçak göçmen yakalandı. Organizasyon yapan iki kişi tutuklandı.

Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Grup Amirliği ekipleri, son 48 saat içinde gerçekleştirdikleri çalışmalarda yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 59 kaçak göçmeni yakaladı.

Yapılan operasyon kapsamında, 19 göçmen kamyonet kasasında, 40 göçmen ise kıyı şeridinde kaçış hazırlığı yaparken ele geçirildi. Ekipler, göçmenlere organizatörlük yaptığı belirlenen 4 kişiyi de gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen organizatörlerden A.E.C. ve H.H., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer iki şüpheli, A.E. ve A.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yakalanan göçmenler, işlemlerinin ardından Aydın İl Göç İdaresi'ne teslim edildi.

Eski One Direction Üyesi Liam Payne Hayatını Kaybetti Stranger Things, Vecna'nın Güçleri Hakkındaki Büyük Sırrı Açıklamalı Semih Çelik Katliam Öncesi Bunu Yapmış... Semih Çelik’in Bilgisayarından Şok Edici Kayıtlar Çıktı Rojin Kabaiş'in Ölümündeki İlk Bulgular Açıklandı: Cesedi Uzun Süre... Game of Thrones Dünyasının En Unutulmaz Karakterleri ve Hikayeleri