Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz ortaya çıktı!

Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz uzun zamandır gözlerden uzakta bir hayat sürüyor. Necati Şaşmaz'ın son hali sosyal medyada gündem oldu. Eski eşiyle yaşadığı sorunlarla uzun süre gündemde kalan Şaşmaz'ı görenler "Yaşlanmışsın Polat" yorumlarında bulundu.

Bir döneme damgasını vuran 'Kurtlar Vadisi' dizinin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz dizinin bitmesinden sonra gözlerden uzak kalmaya karar vermişti.

Kurtlar Vadisi adlı dizide ‘Polat Alemdar’ karakterini canlandırarak ün kazanan Necati Şaşmaz'ın eski eşi Negahan Kaşıkçı ile yaşadıkları da uzun süre gündeme gelmişti. Açılan boşama davasında eski eş, kendini mehdi olarak gören Şaşmaz'ın Kadiri tarikatındaki bir zikir videosunu da dosyaya sunmuştu.

Necati Şaşmaz'ın boşandığı Negahan Kaşıkçı eski eşinin kendini mehdi olarak gördüğünü de iddia etmişti.

8 yaşındaki oğlunun bu tarikatın velihatı olarak görüldüğünü ifade eden Kaşıkçı, "Ben insanlık dışı birçok uygulamasını gördüğüm bu tarikata oğullarımın bulaşmasını asla istemiyorum" demişti.

SON HALİNE YORUM YAĞDI
Yaşananlardan sonra sessizliğini koruya Necati Şaşmaz bir dönem Kurtlar Vadisi için hazırlık içinde olduklarını söylese de dizi yeniden çekilmedi.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek 10 Terk Edilmiş Devasa Yapı