Klor ve Çamaşır Suyu Karışımı Zehirlenme: 28 İşçi Hastanelik Oldu

Manisa'nın Kula ilçesinde bir serada yapılan temizlik sırasında klor ve çamaşır suyu karışımı kullanılması nedeniyle 28 işçi hastanelik oldu. İşçilerin hayati tehlikeleri bulunmazken, jandarma olayla ilgili inceleme başlattı.

Manisa'nın Kula ilçesinde, belediyeye bağlı jeotermal kaynaklı bir serada klor ve çamaşır suyu karışımıyla temizlik yapılması sonucu 28 işçi zehirlendi. Şehitlioğlu Mahallesi'nde bulunan serada çalışan işçiler, temizlik sırasında oluşan kimyasal tepkime sonrası mide bulantısı ve kusma şikayetleri yaşamaya başladı. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri, 7 işçiyi Kula Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, 21 işçi ise kendi imkanlarıyla hastaneye başvurdu. İşçilerin hayati tehlikeleri olmadığı bildirildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek