Kingsman: Gizli Servis Filmi Konusu Nedir? Kingsman: Gizli Servis Oyuncuları Kimlerdir?

Günün dikkat çeken yapımlarından biri ise Atv ekranlarında saat 20:00'da yayınlanacak olan Kingsman: Gizli Servis filmi oldu. Peki Kingsman: Gizli Servis Filmi Konusu Nedir? Kingsman: Gizli Servis Oyuncuları Kimlerdir? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Kingsman: Gizli Servis Filmi Konusu Nedir?

Gary 'Eggsy' Price, babasını çok genç yaşta askeri bir görevde kaybetti. Bu gizli görev sonucunda ailesine bir madalya verilir ve aileye yardım çağırmaları için benzersiz bir telefon numarası verilir. 17 yıl sonra Eggsy işsiz ve annesinin evinde yaşam sürmektedir. Bir gün trafikte kargaşaya neden olur ve tutuklandığında madalyasını karakoldan çıkmak için kullanır. Onu olaydan kurtaran ajan Harry Hart, Eggsy'nin babasına hayatını borçludur. Şimdi Harry bu görünüşte sıradan gence nasıl serbest çalışan bir gizli istihbarat ajanı olunacağını öğretecektir.

Kingsman: Gizli Servis Oyuncuları Kimlerdir?

Taron Egerton - Gary 'Eggsy' Unwin
Colin Firth - Harry Hart / Galahad
Samuel L. Jackson - Richmond Valentine
Mark Strong - Merlin
Michael Caine - Chester King / Arthur
Sophie Cookson - Roxanne 'Roxy' Morton
Sofia Boutella - Gazelle
Samantha Womack - Michelle Unwin
Geoff Bell - Dean
Edward Holcroft - Charlie Hesketh
Mark Hamill - James Arnold
Jack Davenport - Lancelot
Jack Cutmore-Scott - Rufus Saville
Lily Travers - Lady Sophie
Richard Brake - Sorgulayıcı

Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Cani Semih Çelik Cinayet Gününde Fırına Uğrayıp Bu Soruyu Sormuş! Sakarya'dan örnek ''can dostu'' buluşması: