Kerem Aktürkoğlu'ndan Filistin İçin Sert Mesaj: "Artık Yeter!"

Benfica'nın milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına karşı duyduğu endişeyi dile getirdi ve insanlık dramına dikkat çekti.

Portekiz'in Benfica takımında forma giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu, İsrail'in saldırıları altındaki Filistin'de yaşanan insanlık dramına yönelik bir kez daha sesini yükseltti. Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajla, yaşanan olayların iç yüzüne dikkat çekti.

Kerem, "Herkesin temkinli yaklaşılması gerektiğini söylediği bir konu olduğunun farkındayım, duyuyorum. Ama duyduklarım sadece onlar değil... Bir halkın çaresiz çığlığı; ölen çocukların, sivillerin maruz kaldığı katliam. Bazen evlerinde, bazen ibadet alanlarında, bazen de yardım bekledikleri hastanelerde..." ifadelerini kullandı.

Futbolcu, İsrail ile Filistin arasında tarih boyunca birçok olay yaşanmış olabileceğini belirterek, "Ancak şu an gördüğüm, bir milletin yok edilmek üzere olması. Bunu biliyorum ve buna sessiz kalamıyorum. Yukarıda saydıklarımı kınamayacak kimse var mı? Böyle bir dehşet karşısında her şey yolundaymışçasına hayatımıza devam etmek ne kadar mümkün?" dedi.

Aktürkoğlu, mesajını "Bu katliam durmalı, çocuklar yaşamalı, aileler mutlu olmalı... Artık yeter!" diyerek sonlandırdı.

Joker 2 Bekleneni Veremedi, İlk Filmi Sevenler İçin Alternatifler Stranger Things, Vecna'nın Güçleri Hakkındaki Büyük Sırrı Açıklamalı Toy Story 5, Lightyear’ın Yarattığı Hayal Kırıklığını Onarıyor Semih Çelik Katliam Öncesi Bunu Yapmış... Until Dawn Remake'i Başarısızlıkla Sonuçlanabilir Semih Çelik’in Bilgisayarından Şok Edici Kayıtlar Çıktı