Kayseri'de Trafikte Tehlikeli Hareket Yapan Araçlara Ceza Kesildi

Kayseri'de, polis ekipleri tarafından trafikte tehlikeli hareketlerde bulunan araç sürücülerine toplamda 2 bin 760 TL ceza kesildi.

Kayseri'de yapılan trafik denetimlerinde, tehlikeli davranış sergileyen araçlar tespit edildi. İçerisinden yolcuları çıkararak ve korna çalarak seyir halinde olan sürücüler, polis ekipleri tarafından yakalandı. Her bir sürücüye 1380 TL olmak üzere toplamda 2 bin 760 TL idari para cezası uygulandı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü, trafikte saygısızca araç kullanan ve çevreye rahatsızlık veren sürücülerle mücadeleye devam edeceklerini duyurdu. Açıklamada, "Halkımızın huzurunu bozacak şekilde araç kullanarak trafiği tehlikeye düşüren sürücülerle ilgili çalışmalarımız sürecek" ifadeleri kullanıldı.

Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Sakarya'dan örnek ''can dostu'' buluşması: Game of Thrones: Bilinen Her Valyria Kılıcı, Sıralandı SOLOTÜRK ve Akıncı'dan nefes kesen gösteri