Kayıp Bedirhan İçin Arama Çalışmaları Baraj Gölünde Yoğunlaştı

Muş'ta 22 Eylül'de evinden ayrılan 16 yaşındaki lise öğrencisi Bedirhan Bingöl, 2 gündür kayıp. Ailesi, AFAD ve jandarma ekiplerinden yardım talep etti.

Muş'un Elçiler köyünde yaşayan Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11'inci sınıf öğrencisi Bedirhan Bingöl, 22 Eylül'de evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmedi. Bedirhan’ın telefonuna ulaşamayan ailesi, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi.

İhbarın ardından AFAD ve jandarma ekipleri harekete geçti. Ekipler, Elçiler köyü ve çevresinde arama çalışmalarına başladı. Bedirhan Bingöl'ün, 22 Eylül'de saat 16:28'de Bostankent İmam Hatip Ortaokulu'nun güvenlik kamerasında görüntülendiği belirlendi.

Dalgıç Ekipleri Yola Çıktı

Bedirhan’ın son görüldüğü bölgede arama çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, Alparslan-1 Barajı kıyısında gence ait olduğu düşünülen bir mont buldu. Bunun üzerine arama faaliyetleri baraj gölünde yoğunlaştırıldı. Jandarma ekipleri botlarla su üzerinde, AFAD ekipleri ise karada arama çalışmalarını sürdürüyor. Ayrıca, çevre illerden dalgıç ekiplerinin de arama-kurtarma çalışmalarına destek için yola çıktığı öğrenildi.

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Kitaplardan Uyarlanmış En İyi 17 Oyun House of the Dragon 3. Sezonda Büyük Rol Oynayabilecek 10 Karakter En İyi Karakterlerini Öldüren 10 Film Serisi Yüzüklerin Efendisi’nde Cüceler Neredeydi? The Sims Serisinin Tüm Oyunları Sıralandı: Hangi Oyun En İyisi?