Kavşakta Kontrolsüz Giriş: 6 Yaralı

Isparta’da kavşağa kontrolsüz giren iki otomobilin çarpışması sonucunda 6 kişi yaralandı. Olay yerine sevk edilen ekipler, yaralılara müdahale etti.

Isparta’nın Fatih Mahallesi 206 Cadde ile 209 Cadde kavşağında meydana gelen kazada, iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Halil S. yönetimindeki otomobil ile Muhammet Ali D. idaresindeki Mercedes marka otomobil, kavşağa kontrolsüz bir şekilde girerek çarpıştı.

Kaza sonucunda sürücüler ile birlikte otomobillerde yolcu olarak bulunan Belemir Ö., Ali S., Hüseyin Berat S. ve Mehmet S. yaralandı. Olayı gören çevredekiler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Yaralılar, otomobillerde sıkıştıkları yerden itfaiye ekiplerinin çalışması ile çıkarıldı ve sağlık ekiplerinin ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kazanın ardından olayla ilgili inceleme başlatıldığı bildirildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!