Katliam Davasında Duruşma Gerginliği: "İyi ki Yapmışlar" Sözleri Şok Etti

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde Merve Acar'ın katilinin annesinin skandal sözleri, duruşmada gerginliğe yol açtı. 7 sanığın yargılandığı davada, Merve'nin öldürülme anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, 20 Ağustos 2023'te yaşanan olayda, 28 yaşındaki kasiyer Merve Acar, Yusuf Söylemez tarafından pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybetti. Merve’nin ölümüyle ilgili olarak tutuklanan 7 kişi, Denizli 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanmaya devam ediyor. Duruşma sırasında sanıkların aileleri arasında yaşanan gerginlik, annesi Kamile Söylemez'in "İyi ki yapmışlar, ellerine kollarına sağlık" şeklindeki sözleriyle zirveye ulaştı.

Olay, Yusuf Söylemez ile amcasının oğlu Hasan Söylemez arasında çıkan tartışma sonrası gerçekleşti. Hasan, tartışma sırasında Yusuf'un bıçaklı saldırısına uğrayınca markete sığınmak zorunda kaldı. Ancak Yusuf, markete girerek hem Merve Acar’ı hem de Hasan Söylemez'i vurdu. Merve Acar, hastaneye kaldırılmasına rağmen kurtarılamadı.

Olaydan sonra, Denizli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yusuf ve diğer 6 şüpheliyi yakaladı. Merve Acar'ın öldürülme anı ise marketin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Yusuf Söylemez’in kasiyer Merve Acar'a ateş etmesi ve ardından Hasan Söylemez'e yönelmesi yer alıyor.

Cumhuriyet Savcılığı, Yusuf Söylemez için ağırlaştırılmış müebbet ve diğer sanıklar için de benzer cezalar talep ediyor. Duruşma sonunda, mahkeme, Tolga Gök’ün adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verirken, diğer sanıkların tutukluluk halinin devamına hükmetti. Duruşma, 7 Ekim'de tekrar yapılacak.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!