Kapıkule'de Tır Sürücüleri Arasında Bıçaklı Kavga: Bir Yaralı

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı’nda tır sürücüleri arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü ve bir sürücü yaralandı. Kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı.

This browser does not support the video element.

Edirne’den Bulgaristan’a açılan Kapıkule Sınır Kapısı’nda, ülkeye giriş yapan iki tır sürücüsü arasında sözlü başlayan tartışma kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kavgada, sürücülerden biri meslektaşını bıçak darbeleriyle yaraladı.

Yaralı Sürücü Bariyerlerden Atlarken Canını Zor Kurtardı

Yaralanan sürücü, kendisini bariyerlerden diğer şeride atarak kaçmaya çalıştı. Ancak bu sırada başka bir otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Yaşanan bu dramatik anlar, çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay Yerine Müdahale

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edirne'de alkollü minibüs şoförü Yaya geçidini kullanmadı canından oluyordu Edirne’de konteynerde 10 kaçak göçmen yakalandı Eski eşini öldüren komiser tutuklandı Kentin dört bir yanında GBT kontrolü yapılıyor Mimar Sinan'ın ustalık eseri Selimiye havadan görüntülendi