Kapadokya’da Tayvanlı Turist Otel Odasında Ölü Bulundu

Kapadokya tatili sırasında rahatsızlanan Tayvanlı turist H.S.C., konakladığı otel odasında ölü bulundu. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kapadokya’nın Ürgüp ilçesinde konaklayan 61 yaşındaki Tayvanlı turist H.S.C., önceki akşam rahatsızlanarak Ürgüp Devlet Hastanesi’ne gitmiş ve tedavisinin ardından otele dönmüştü. Bu sabah sıcak hava balon turuna katılan H.S.C., tur sonrasında yeniden rahatsızlanarak otele dönmüş ve dinlenmeye çekilmişti. Akşam saatlerinde bir başka Tayvanlı turist, H.S.C.'yi odasında hareketsiz buldu. Durumu otel yetkililerine bildiren turistlerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine geldi ve H.S.C.’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cansız beden, otopsi için Ürgüp Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili polis ve olay yeri inceleme ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!