Kafe Kavgasında Abi ve Kardeşi Öldüren 2 Şüpheli Tutuklandı

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, bir kafede alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmada abi ve kardeş hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınan 13 kişiden 2’si tutuklandı.

This browser does not support the video element.

6 Eylül tarihinde Kozluk Mahallesi Sekapark'taki kafe, eski çalışan Hasan Akın ile ağabeyi Ahmet Akın arasında işletme sahipleriyle çıkan tartışmanın ardından silahlı kavgaya dönüştü. Hasan ve Ahmet Akın, silahla vurularak yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen ikisi de hayatını kaybetti.

Polis ekipleri olayla ilgili olarak toplam 13 kişiyi gözaltına aldı. İfadeleri alınan şüphelilerden 11'i serbest bırakılırken, işletme sahipleri Furkan G. ve Oğuzhan S. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Komşuda kamyon kamyona arkadan çarptı: 1 yaralı Gelin ve damat kavganın ortasında kaldı Apartman Bodrumunda Çıkan Yangında 4 Kişi Son Anda Kurtarıldı Körfez'de Tandır Yangını! Alevler Barakayı Kül Etti Geri Manevra Yapan Otomobil İş Yerine Çarptı: 1 Yaralı İzmit’te Korkutan Yangın: İş Yeri Küle Döndü!