Kadına Şiddet Suçundan Aranan Zanlı, Kadın Polisler Tarafından Yakalandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, kadına şiddet, tehdit ve şantaj gibi suçlardan 25 yıl hapis cezası kesinleşmiş bir zanlı, kadın polis ekipleri tarafından yakalandı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, kadına şiddet, tehdit ve şantaj suçlarından 25 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan bir kişi, kadın polis ekipleri tarafından yakalandı.

İzmir Karşıyaka İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği'ne bağlı kadın polisler, Karşıyaka Çarşısı ve çevresindeki ara sokaklarda uygulama gerçekleştirdi. Bu sırada polis ekiplerini gören bir kişi, ara sokaklara kaçarak uzaklaşmaya çalıştı. Ancak, yaşanan kovalamaca sonucunda şüpheli, kısa süre içinde kadın polisler tarafından yakalanarak kelepçelendi.

Yapılan incelemede, gözaltına alınan kişinin kadına şiddet, tehdit, şantaj, dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik gibi suçlardan toplam 25 yıl 22 gün hapis cezası ile arandığı ortaya çıktı. Zanlı, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!