Kadıköy'de Gol Yağmuru: Galatasaray Fenerbahçe'yi 3-1 Mağlup Etti

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Fenerbahçe, 32 maçlık yenilmezlik serisini kaybetti.

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray, Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 3-1 mağlup etti. Sarı-kırmızılılar, 22. dakikada Lucas Torreira'nın golüyle öne geçti. 28. dakikada Dries Mertens’in kaydettiği golle farkı ikiye çıkaran Galatasaray, 59. dakikada Gabriel Sara'nın golüyle skoru 3-0 yaptı. Fenerbahçe, 61. dakikada Edin Dzeko’nun penaltı golüyle durumu 3-1 yaptı, ancak bu, Fenerbahçe'nin Süper Lig'deki 32 maçlık yenilmezlik serisini sona erdirdi (25 galibiyet, 7 beraberlik).

Bu sonuçla Galatasaray puanını 18'e çıkararak liderliğini sürdürdü; Fenerbahçe ise 13 puanla ikinci sırada kaldı. Victor Osimhen, bu maçta yaptığı asistle Eylül 2019'dan bu yana ilk kez üst üste iki karşılaşmada gol pası vermiş oldu.

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! En İyi Karakterlerini Öldüren 10 Film Serisi 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek