Kaçak Hayvan Sevkine 91 Bin 323 TL Ceza Kesildi

Kırklareli'nin Vize ilçesine kaçak yollarla getirilen büyükbaş hayvanlar ele geçirildi. Hayvan sahiplerine toplamda 91 bin 323 TL idari para cezası uygulandı.

Kırklareli'nin Vize ilçesinde, kaçak yollarla Anadolu'dan getirilen büyükbaş hayvanlar ele geçirildi. Vize İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, küpesiz hayvanlar hakkında aldıkları ihbar üzerine çalışma başlattı. Yapılan denetimlerde, Anadolu’dan kaçak olarak getirildiği tespit edilen büyükbaş hayvanlar kontrol noktasında yakalandı.

Ekipler, hayvanların sahiplerine ve kamyon şoförüne toplamda 91 bin 323 TL idari para cezası uyguladı. Ele geçirilen hayvanlar, 2020/06 numaralı şap hastalığına karşı korunmuş bölgelere sevk edilemeyecekleri için mezbahada tazminatsız olarak kesildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!