İzmir’deki eski koca dehşetinde kan donduran detay: Özge Polat’ı vurmadan önce başını taşla ezmiş!

Kadına yönelik şiddetin sonu gelmedi. Kan donduran olayın adresi bu kez İzmir'di. Serkan Yıldız, 1.5 yıl önce boşandığı eşi Özge Polat'ın yolunu kesti. Yanındaki tabancayla ardı ardına ateş edip izini kaybettirdi. Genç kadın yaşam savaşı verirken ortaya çıkan detaylar tüyler ürpertti: Başını taşla ezmiş!

Korkunç olay önceki gün sabah saatlerinde İzmir'in Çiğli İlçesi'ndeki Güzeltepe Mahallesi 8424 Sokak'ta meydana geldi. İşe gitmek için evden çıkan Özge Polat'ın karşısına 1,5 yıl önce boşandığı eski eşi Serkan Yıldız çıktı.
Yıldız, yanındaki tabancayla Polat'a art arda ateş edip, kaçtı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde çalışan Polat, ambulansla Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İki çocuk annesi Polat'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis, olayın ardından kaçan cani koca Serkan Yıldız'ı yakalamak için çalışma başlattı.

CANİ KOCA TAŞLA İŞKENCE YAPMIŞ

Cani koca Serkan Yıldız'ın Özge Polat'ı (34) silahla vurmadan önce işkence yaptığı ortaya çıktı. Yıldız'ın Özge Polat'ın önce başına taş ile vurarak işkence ettiği, sonra da silahla ateş ettiği öğrenildi. Genç kadının eski eşi başına taş ile vururken çığlık atarak yardım istediği belirtildi. Öte yandan kadına yönelik şiddet olayları nedeniyle eylem yapıldı.
Özge Polat'ın vurulduğu sokakta toplanan kadınlar ellerindeki 'sıra hangimizde?', 'şiddete karşı nöbetteyiz' yazılı pankartlarla tepkilerini dile getirdi.

AĞABEYİ KONUŞTU

Özge Polat'ın ağabeyi Özgür Polat, konuştu. Özgür Polat, "Kız kardeşim Özge olay günü işe gitmek üzere evden çıkmıştı. Otobüs durağına doğru yürürken yolunu eski eşi kesildi.

Eski eşi önce kardeşimin başına taş ile vurmuş, boğuşma yaşanmış. Boğuşma sırasında silahla boynuna ve karnına ateş etmiş. Kurşun gözünün altından çıkmış. Şu anda yoğun bakımda tedavi görüyor. Konuşamıyor. Kız kardeşimden gelecek iyi haberleri bekliyoruz" dedi.

EVLİYKEN DE ŞİDDET GÖRÜYORDU

Kardeşi Özge'nin evliyken de şiddet gördüğünü anlatan Özgür Polat, "Kardeşim şiddet nedeniyle 2 yıl önce ayrıldı. Serkan Yıldız'ın kıskançlık yüzünden bunu yapmış olabileceğini düşünüyoruz. Bir an önce yakalanmasını istiyoruz. Yeğenlerim korkudan sokağa çıkamıyor. Bizi de öldürmekle tehdit ediyordu. 'Apartmana gelip çocukları, Özge'yi ve sizi öldüreceğim' diyordu" şeklinde konuştu.

"ANNENİN KAFASINA SIKACAĞIM"

Pazar günü Serkan Yıldız'ın kızını görmek için aldığını söyleyen Özgür Polat, "Pazar günü yani olaydan bir gün önce kızına 'senin annenin kafasına sıkacağım' demiş. Çocukların psikolojisi bozuldu. Sokağa bile çıkamıyorlar. Çocuklar babalarını sevmiyordu. Çocuklarıyla bile tehditle görüşüyordu. Uzaklaştırma kararı da vardı. Ancak bu olay yaşandı. Uyuşturucu kullanıyordu. Bir an önce yakalansın istiyoruz" dedi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!