İzmir'de Suç Örgütüne Büyük Darbe: 9 Gözaltı, 5 Tutuklama!

İzmir'de, Doğanlar suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonda 9 kişi gözaltına alındı; bunlardan 5'i tutuklandı.

İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, suç örgütleri üzerine uzun süreli teknik ve fiziki çalışmalar yürüttü. Doğanlar suç örgütü, liderliğini M.D.'nin üstlendiği çete, borçlandırdıkları vatandaşları tehdit ve silah zoruyla faiziyle tahsil etmekle suçlanıyor.

Operasyon, 16 Eylül'de özel harekat desteğiyle gerçekleştirildi. 9 adrese yapılan baskınlarda, örgüt lideri M.D. ve diğer 8 şüpheli yakalandı. Ekipler, şüphelilerin evlerinde 2 pompalı tüfek, 5 adet senet, uyuşturucu maddeler ve yüklü miktarda nakit para ele geçirdi.

Gözaltına alınan 9 kişiden 2'si serbest bırakılırken, 5 kişi tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey En İyi Karakterlerini Öldüren 10 Film Serisi Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek