İstanbul'da Toprak Altından 10 Milyon Liralık Uyuşturucu Ele Geçirildi

Malatya merkezli bir soruşturma kapsamında İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonda, bahçeye gömülü 7 kilo 450 gram sıvı metamfetamin bulundu. Uyuşturucunun piyasa değerinin 10 milyon TL olduğu belirlendi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, cezaevinde bulunan S.M.M.G.'nin İstanbul'daki adresinde uyuşturucu bulundurduğu bilgisine ulaştı. Bu bilgi doğrultusunda, Malatya merkezli bir soruşturma başlatıldı ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibat kuruldu.

Büyükçekmece'deki S.M.M.G.'nin evine düzenlenen operasyonda, evin içinde herhangi bir uyuşturucu madde bulunamazken, güvenlik güçleri bahçede yaptığı kazılar sonucu toprak altına gömülü, piyasa değeri 10 milyon TL olan 7 kilo 450 gram sıvı metamfetamin ele geçirdi. Uyuşturucu maddeye el konulurken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

2000'lerin En İkonik 10 Film Kötüsü Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler Katil Semih Çelik’in Eski Kasap Arkadaşı Konuştu Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Fatih’teki vahşette yeni detaylar!