İstanbul ve Trakya'ya Kuvvetli Yağış Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı tahminlere göre, Pazartesi günü Edirne, Kırklareli ve İstanbul çevresinde gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, haftalık hava tahmin raporunu yayımlayarak Pazartesi günü için kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Özellikle Trakya'da, Edirne ve Kırklareli çevresinde yerel olarak etkili olacak gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor. Aynı şekilde İstanbul ve çevresinde de şiddetli yağışlar öngörülüyor.

Raporda, ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu olacağı, Marmara’nın batısı, İzmir’in kuzeyi ve Bursa çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği belirtildi. Meteoroloji, Edirne ve Kırklareli’de beklenen yağışların yer yer kuvvetli olabileceği uyarısında bulundu.

Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Sakarya'dan örnek ''can dostu'' buluşması: Game of Thrones: Bilinen Her Valyria Kılıcı, Sıralandı