İsrail Savunma Bakanı'ndan Mesaj: Sonu Gazze ya da Beyrut Olabilir

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İran'ın İsrail'e yönelik saldırı girişimlerinin sonuçlarının Gazze veya Beyrut gibi olabileceğini belirtti.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İran ile yaşanan gerginlikler hakkında açıklamalarda bulundu. Gallant, “İran'ın İsrail'e zarar vermeye çalışırsa sonu Gazze ya da Beyrut gibi olabilir. Bize zarar verme girişiminin bizi harekete geçmekten alıkoyacağını düşünenler Gazze ve Beyrut'a bir göz atmalı” şeklinde uyarıda bulundu.

Gallant, İran'ın son dönemde gerçekleştirdiği saldırılara da değinerek, İran'ın iki İsrail hava üssünü hedef almasına rağmen İsrail hava kuvvetlerinin herhangi bir kayıp vermediğini vurguladı. “İranlılar hava kuvvetlerinin kabiliyetlerine dokunmadı. Hiçbir uçak hasar görmedi, hiçbir filo devre dışı kalmadı” ifadelerini kullandı.

İran'a yönelik tehditlerini sürdüren Gallant, hem savunma hem de saldırı konusunda güçlü olduklarını belirtti. “Bunu istediğimiz şekilde, istediğimiz zamanda ve istediğimiz yerde hayata geçireceğiz. Ve bunlar bizim için sadece bir açıklama ya da yönlendirme değil, bir çalışma planıdır” dedi.

Harry Potter Serisindeki Her Kitap Sıralandı Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? 2000'lerin En İkonik 10 Film Kötüsü Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Fatih’teki vahşette yeni detaylar!