İsrail Beyrut'u Yeniden Vurdu!

İsrail ordusu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un Dahiye bölgesine hava saldırısı düzenlediğini açıkladı.

Beyrut'un Dahiye bölgesi bir kez daha İsrail'in hedefi oldu. Saldırının ardından Lübnan makamları, can kaybı olup olmadığına dair henüz resmi bir açıklama yapmadı. İsrail ordusu, Dahiye'de "bir hedefe" yönelik hava saldırısı düzenlendiğini belirtirken, hedef hakkında ayrıntılı bilgi verilmedi. Bombardımanın ardından daha fazla bilginin ilerleyen zamanlarda paylaşılacağı ifade edildi.

İsrail ordusu, hava saldırılarında genellikle Lübnan'ın güneyi ve doğusunun yanı sıra başkent Beyrut'ta "Hizbullah'ın kalesi" olarak tanımlanan Dahiye bölgesini sıkça hedef alıyor. Dahiye'ye 27 Eylül'de düzenlenen hava saldırılarında ise Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah ve Güney Cephesi Komutanı Ali Karaki'nin öldüğü bildirilmişti.

Kitap Okuyucularını Çıldırtan 10 Game of Thrones Sahnesi 2000'lerin En İkonik 10 Film Kötüsü Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler Todd Phillips, Joker 2'de İlham Kaynaklarını Açıkladı Fatih’teki vahşette yeni detaylar!