Hız Tutkusu Cezayı Beraberinde Getirdi: 18 Bin Lira!

Sivas'ta sosyal medyada tehlikeli yarış videoları paylaşan sürücüye 18 bin lira ceza kesilirken, aracı trafikten men edildi.

Sivas'ta Erzincan Çevre Yolu üzerinde tehlikeli yarış videoları paylaşan bir sürücüye ağır yaptırım uygulandı. Sosyal medya üzerinden paylaşılan görüntüler, polis ekiplerini harekete geçirdi.

Trafik güvenliğini tehlikeye atan araçların tespiti için gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, yarış yapan sürücü belirlendi. 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu'nun ilgili maddeleri uyarınca, bu sürücüye 18 bin 285 TL para cezası kesildi. Ayrıca, otomobili trafikten men edilerek otoparka çekildi ve sürücü hakkında yasal işlem başlatıldı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!