Hendek'te Öğrencilerin Mağduriyeti İçin Çözüm Arayışı: Ücretsiz Servis Hizmeti Devrede

Sakarya Üniversitesi Hendek Kampüsü öğrencilerinin mağdur olmaması için Hendek Belediyesi tarafından ücretsiz servis hizmeti sunulmaya başlandı. Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, deprem sonrası KYK yurtlarına yerleştirilen öğrencilerin yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, önceliğin Hendekli öğrencilere verileceğini duyurdu.

Öncelik Hendekli Öğrencilere Verildi

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya’daki KYK yurtlarında yapılan deprem analizleri sonucunda bazı yurtların boşaltıldığını ve Hendek’teki KYK yurtlarına yaklaşık 800 öğrencinin yerleştirildiğini belirtti. Bu öğrencilerin çoğunun Hendek ile doğrudan bir bağlantısı olmadığını ifade eden Püsküllü, ücretsiz servis hizmetinin öncelikle Hendek’te ikamet eden ve Sakarya Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenciler için planlandığını vurguladı.

KYK ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’ne İş Birliği Çağrısı

Öğrencilerin eğitim süreçlerinde herhangi bir aksama yaşanmaması adına Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’ne iş birliği çağrısında bulunan Başkan Püsküllü, belediye olarak gençlerin yanında olduklarını belirtti. Gerekli önlemlerin alınması için ilgili kurumlarla koordineli çalışacaklarını ifade eden Püsküllü, “Öğrencilerimizin mağduriyet yaşamadan eğitimlerine devam etmeleri için gereken her türlü adımı atacağız,” dedi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!