Gümüşhane’de Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

Gümüşhane'nin Tekke Beldesi'nde otomobilin istinat duvarına çarpması sonucu sürücü ile baba ve kızı yaralandı.

Gümüşhane'nin Tekke Beldesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen kazada, Bayburt’tan Gümüşhane istikametine ilerleyen otomobilin sürücüsü Mahmut Ergören, Tekke Beldesi girişinde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Otomobil, istinat duvarına çarparak yola savruldu.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, jandarma ve polis ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan sürücü Mahmut Ergören, Mehmet Dönekli ve Melisa Dönekli, 112 Acil Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gümüşhane Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Mehmet Dönekli, buradan Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’ne sevk edildi.

Mehmet Dönekli’nin kızı Melisa Dönekli’nin Gümüşhane Üniversitesi’ni kazandığı ve yurda yerleştirmek için kente geldiği öğrenildi.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek