Gönül Dağı 144. Bölüm Fragmanı: Taner’in Babası Yaşıyor mu?

Gönül Dağı 144. Bölüm Fragmanı: Taner’in Babası Yaşıyor mu?

This browser does not support the video element.

TRT 1’in reyting rekorları kıran dizisi Gönül Dağı, yeni sezonuyla ekrana döndü. Taner, yıllardır öldü sanılan babasının yaşıyor olabileceği ihtimaliyle sarsılıyor. Peki, Taner babasını bulacak mı? Fragmanda görülen bu çarpıcı gelişme, dizinin izleyicilerini büyük bir merak içinde bıraktı.

Başrollerde Yine Tanıdık İsimler

Berk Atan, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Gönül Dağı, sıcacık Anadolu hikayeleriyle izleyiciyi ekrana kilitliyor. Yeni sezona hızlı bir giriş yapan dizi, ilk bölümüyle yine reytinglerde zirveye oturdu.

Fragmanda Neler Var?

144. bölüm fragmanında, Taner’in babasının yaşayıp yaşamadığı sorusu gündeme geliyor. Yıllar önce gerçekleşen cenazenin aslında kime ait olduğu bilinmiyor. Taner’in bu büyük sırrı çözme çabası ise izleyiciyi heyecanlandırıyor.
Gönül Dağı yeni bölümüyle her cumartesi TRT 1 ekranlarında olacak

Erkeklerde ve kadınlarda beklenen ortalama yaşam süreleri Ünlü şarkıcı Metin Arolat’ın cenazesi ablasına teslim edildi Emine Erdoğan'dan 8 Eylül Dünya Okuma Yazma Günü paylaşımı Erzincan'da 1 metrelik yılan elma ağacında görüntülendi MasterChef'te Sinir Krizi! "Allah Benim Belamı Versin" Ulaşımda Sakarya Zamanı