Geri Manevra Yapan Otomobil İş Yerine Çarptı: 1 Yaralı

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde geri manevra yapan bir otomobil, park halindeki bir araca ve ardından bir iş yerinin camına çarparak durabildi. Kazada sürücü yaralandı.

This browser does not support the video element.

Kocaeli’nin Darıca ilçesi Nenehatun Mahallesi’nde, geri manevra yapan bir otomobil kazaya neden oldu. S.K. yönetimindeki araç, geri manevra sırasında park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra hızını alamayarak bir iş yerinin camına çarptı. Kazada araç sürücüsü yaralandı.

Olay, Battalgazi ve Lokman Hekim caddelerinin kesişiminde meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbarın ardından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kafe Kavgasında Abi ve Kardeşi Öldüren 2 Şüpheli Tutuklandı Gelin ve damat kavganın ortasında kaldı Apartman Bodrumunda Çıkan Yangında 4 Kişi Son Anda Kurtarıldı Körfez'de Tandır Yangını! Alevler Barakayı Kül Etti İzmit’te Korkutan Yangın: İş Yeri Küle Döndü! Hızlı Tren Rayında Çıkan Yangını Canlarını Hiçe Sayarak Söndürdüler