Gemlik'te Okulda Skandal İddia: Öğrencilere Hap İçirild

Bursa'nın Gemlik ilçesinde özel eğitim sınıfında bir öğretmenin öğrencilere hap içirdiği iddiaları üzerine üç veli, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde bulunan Şehit Öğretmen Ethem Yaşar İlkokulu'nda, özel eğitim sınıfında eğitim gören bazı öğrencilerin uyku hali göstermesi üzerine skandal bir iddia ortaya atıldı. Veli şikayetleri sonrası, bir öğrencinin öğretmenlerden birinin onlara içeriği bilinmeyen bir hap içirdiğini söylediği öne sürüldü.

Bu durumun ardından, sınıfta eğitim gören 9 öğrencinin velisinden 3'ü Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. İddiaların odağındaki öğretmen, ilçe emniyet müdürlüğünde ifade verdi.

Adli makamlar, çocukların kan örneklerini alarak, iddia edilen ilaçların etken maddesinin araştırılacağını bildirdi. Soruşturma hem adli hem de idari olarak devam ediyor.

2000'lerin En İkonik 10 Film Kötüsü Harry Potter’daki 3 Affedilmez Lanet Nedir? Katil Semih Çelik’i Babası Anlattı: Odasında Korkutan Şeytani Figürler Katil Semih Çelik’in Eski Kasap Arkadaşı Konuştu Fatih’teki vahşette yeni detaylar! Cani Semih Çelik Cinayet Gününde Fırına Uğrayıp Bu Soruyu Sormuş!