Gebze'de Öğrencilerden Temizlik Etkinliği: Çevreye Duyarlılık Mesajı

Gebze'de Avrupa Hareketlilik Haftası ve Dünya Temizlik Günü etkinliğinde öğrenciler, Hünkar Çayırı'nda çevreye atılan çöpleri toplayarak temiz bir çevre için farkındalık oluşturdu.

Gebze Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Hareketlilik Haftası ve Dünya Temizlik Günü etkinliğinde, Gebzeli öğrenciler anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Tarihi Hünkar Çayırı’nda bir araya gelen 350 öğrenci, çevreye gelişi güzel atılan çöpleri toplayarak daha temiz bir Gebze için mesaj verdi. Etkinliğe Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Soba ve Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Hacı Ali Mantar da katıldı.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı konuşmada, "Temizlediğimiz ortam hoş gözüküyor muydu? Elbette ki hayır. Bu nedenle çevremizi kirletmemek önceliğimiz olmalı," diyerek çevre duyarlılığına dikkat çekti. Program, çocuk zumbası ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Karanlıkta Oynamak İstemeyeceğiniz 10 Korku Video Oyunu! Game of Thrones: Kitaplarda Çok Farklı Olan 10 Karakter 10 Korku Oyunu: Katil Olarak Oynadığınız Oyunlar Yüzüklerin Efendisi Üçlemesini Özetleyen 10 Alıntı Hobbit Üçlemesinde Anlam Verilemeyen 15 Şey Hogwarts Hakkında En Korkutucu 10 Gerçek