'Gazze'den Gözler' sergisinde yaşanan acılar karede

“Onların bir hesabı var ama Rabb'imizin de bir hesabı var”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, “Bu panolar bir zulmün sembolik hali adeta. Bize zalimi işaret ediyor ve aynı zamanda bir yerin, bir kesimin nasıl mazlum hale düşürüldüğünü gösteriyor. Hakim güçler var, bir sömürü düzeni kurmuşlar. Bu çark hep dönsün istiyorlar. Bu çarka şimdi veya gelecekte çomak sokan ve çomak sokma potansiyeli taşıyan her medeniyeti kökten kazıyıp yok etmeye çalışıyorlar. Emin olun bu hiçbir zaman olmayacak. Onların bir hesabı var, arkasındakilerin de bir hesabı var ama Rabb'imizin de bir hesabı var. Kınıyoruz, lanetliyoruz. Ama sorumluluğumuz bununla bitmiyor. Biz kalbimizle buğz ediyoruz, dilimizin döndüğünce aktarmaya çalışıyoruz. İşin içinde olup farkındalığı artırmaya çalışıyoruz. Bir yandan da o bölgeye yardımlarımızı desteğimizi devam ettiriyoruz” şeklinde konuştu.
Serginin açılışına, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in yanı sıra Pendik Belediyesi meclis üyeleri, Kültür Müdürlüğü birim görevlileri ve vatandaşlar da katılım gösterdi.
Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi'nde açılan 'Gazze'den Gözler' Fotoğraf Sergisi, 27 Ekim tarihine kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.