Gaziantep'te Uyuşturucu Operasyonunda 123 Kilo Madde Ele Geçirildi

Gaziantep'te gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında toplamda 86 kilo 650 gram skunk ve 37 kilo 200 gram metamfetamin ele geçirildi. Dört şüpheli tutuklandı.

Gaziantep'te Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, son bir haftada düzenledikleri uyuşturucu operasyonlarıyla önemli bir başarıya imza attı. Yapılan operasyonlar sonucunda 86 kilo 650 gram skunk, 37 kilo 200 gram metamfetamin ve 482 gram toz esrar ele geçirildi.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde gerçekleştirilen operasyonda, gözaltına alınan 4 şüpheli, adli mercilere sevk edildi. Şüpheli şahıslar sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!