Gaziantep'te Oto Yıkamada Patlama: Panik Yarattı!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesindeki bir oto yıkamada meydana gelen kompresör patlaması, çevrede paniğe yol açtı. Olayda şans eseri yaralanan ya da ölen olmadı.

Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Sanayi Sitesi'nde öğle saatlerinde bir oto yıkamada kompresör patladı. İddialara göre, traktör yıkama işlemi sırasında kompresör alev aldı ve ardından büyük bir patlama meydana geldi. Patlamayı duyan işçiler, hemen dışarı çıkarak durumu kontrol etmeye çalıştı.

Olayı gören çevredekilerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbarla birlikte sağlık, polis ve itfaiye ekipleri hızla olay yerine intikal etti. İtfaiye ekipleri, alevleri kontrol altına alarak söndürme çalışmalarına başladı.

Meydana gelen patlama sonucunda maddi hasar meydana gelirken, şans eseri olayda yaralanan veya hayatını kaybeden kimsenin olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Katil Semih Çelik'in Bilgisayarından Şok Edici Detaylar Ortaya Çıktı 56 Yıllık Korku Klasiği, Kırılması Zor Bir Dünya Rekoru Tutuyor Semih Çelik’in Katlettiği Ayşenur Halil’in Babası O Günü Anlattı Fenerbahçe'nin Samsunspor Maçı Kadrosu Açıklandı: 2 Önemli Eksik Hayatını kaybeden Vural Çelik bu yüzden baba olmak istememiş... Yenidoğan çetesinden kan donduran ifadeler!